tirsdag 16. september 2008

Kafè-dag


I går var det på ny Kafè-dag for vaksen-kontakta, men no har eg forsterka støtte-teamet med Heidi og Mads. Dei gjorde ein god jobb så det ligg an til fast tilsetting så vi kan ha ha ei rullerande ordning med vikariat visst hovedstøtta ramlar ut.
Som de ser har Mads fått seg bok, men den er ikkje forfatta av Heidi sidan ho ikkje har det minste peiling på judo....trur eg.
Som de ser er Heidi flau over håret sitt så ho dekkjer til halve ansiktet. Haha! Fekk sikra meg eit eksemplar av foto-reiseskildringsboka hennar mens eg hadde ho der, og eg gleder meg til å sette meg ned for å ta ein tanketur til "Til høgre for Machu Picchu"

6 kommentarer:

Cecilie sa...

...og eg må berre få lov til å sei at min kjære bedre halvdel var usedvanlig vakker igår ;-) Med hatt og frakk og greier :-D

Cecilie sa...

...og eg gleder emg til å få lest boka til Heidi eg og :-)

Cecilie sa...

...og ein ting til...:-P Heidi har ingenting å være flau over, ho er alltid flott.

Helen sa...

Alltid :o)

Ingunn sa...

Joda, både Mads og Heidi var veldig flotte, men eg må no få lov til å tilføye at det var resten av selskapet og :-)
Ellers vart eg så satt ut av å ha opptil fleire vaksne å forholde meg til på ein gang at eg trur eg gikk inn i ein midlertidig lett katatoni som ikkje heilt gikk over før eg fekk sjokoladekake.

Helen sa...

Når du seier det Ingunn så verka du noko overvelda ei stund. Trur eg hoppa over eit par punkt i "tilvenning til vaksenlivet"- kurset. Rett frå leikebutikken til mange vaksne rundt eit kafèbord var kanskje litt brått, ja.
Men, neste gang takler du det kanskje betre?